PYÖRÄRISTEILYT

 Järvien reitti

Pyöräile laivaan!

Yhteistyössä Hopealinjojen kanssa meillä on tarjota lomamatkaajalle pyörälaivapaketti, eli pyöräilijän aktiivipassi. Tämä passi yhdistää Hopealinjojen tai höyrylaiva Tarjanteen laivamatkan sekä kesäisen pyöräreissun Pyhäjärven tai Näsijärven idyllisissä maisemissa. Pyörälaivapaketissa saat pyörän mukaan laivaan ja bonuksena vielä eväät mukaan pyöräreissullesi.

Pyörälaivapaketti, eli aktiivipassi on ostettavissa mille tahansa reittimatkalle ja osavälille, Pyhäjärvellä Tampere – Hämeenlinna sekä Näsijärvellä Tampere – Virrat. Voit valita reitin täysin oman reissusuunnitelmasi ja pyöräilymatkan mukaan.

Runoilijan tietä Tarjanteella

Kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Runoilijan tien laivareitillä näet upeita järvinäkymiä ja vaikuttavia luonnonmaisemia, jotka ovat aikojen saatossa inspiroineet lukuisia Suomen kuuluisimpia taiteilijoita Runebergistä Akseli Gallen-Kallelaan. Reittiä ajava höyrylaiva Tarjanne on viimeinen pitkän linjan matkustajahöyrylaiva Suomessa ja maailman vanhin edelleen liikenteessä oleva pitkää reittiä kulkeva matkustajahöyrylaiva. Irtaudu siis kiireestä Näsijärven aalloilla Tarjanteen arvokkaassa kyydissä ja nauti laivan herkullinen menu Gallen-Kallelan suunnittelemassa ravintolassa.

Katso aikataulut ja varaa matkasi täältä Shop

Laukontorilta Hämeenlinnaan

Hopealinjojen nimikkoreitti kulkee Tampereen ja Hämeenlinnan väliä Pyhäjärven ja Vanajaveden kauniissa maisemissa. Matkan varrella laiva pysähtyy Lempäälässä sekä Visavuoressa, jossa on mahdollista tutustua kuvanveistäjä Emil Wikströmin taiteilijakotiin sekä hänen lapsenlapsensa Kari Suomalaisen kuuluisaan pilapiirrostuotantoon.

Reitin varrella näet vesiltä Tampereen puolella muun muassa Pyynikin ja Pispalan komeat harjut, Sotkanvirran vaikuttavan kapeikon, Hattulan kirkot sekä tietenkin keskiaikaisen Hämeen linnan, jonka mahtipontiset tiilirakennukset sijaitsevat aivan Vanajaveden rannassa.

Katso aikataulut ja varaa matkasi täältä Shop

Toimi näin

Valitse Hopealinjojen verkkokaupasta haluamasi reittimatka Check

Valitse lisäpalveluksi ”Pyöräilijän aktiivipassi” Check

Aktiivipassi sisältää pyörän ja lisäksi saat laivalta eväät mukaasi Check

Seuraa verkkokaupan ohjeita ja olet askeleen lähempänä lähtöä Check