logo-pyhanasi

Kumppanit

Järvien reitti

Pääyhteistyökumppanit

Pirkanmaan Osuuskauppa

Hae reissueväät reppuun Pyhäjärvireitin varrelta löytyvistä S-marketeista ja Saleista. Valikoimissa myös paikallisia tuotteita!

LähiTapiola Pirkanmaa

Lähimatkallakin turvallisuus on tärkeintä. Varovasti siis tien päällä, kypärät päässä ja pahimman varalle matkavakuutukset LähiTapiolasta.

Tampereen Vesi

Tampereen suosituin hanatuote vuodesta 1898, tankkaa mukaan taatusti raikasta ja palauttavaa Tampereen vettä!

Hopealinjat

Hopealinjojen uudet aktiivipassit yhdistävät laivamatkan Pyhä- ja Näsijärven aalloilla pyörälomaasi entistä helpommin. Osta nyt omasi Hopealinjojen verkkokaupasta ja olet askeleen lähempänä kesää!

Muut yhteistyö tahot

Pelago Bicycles

Pelago Bicycles tarjoaa reittitiimin ja Löytöretkeilijöiden työsuhdemenopelit. Pelagon monipuolisesta mallistosta reittitiimin käytössä ovat leppoisaan retkipyöräilyyn oivallisesti istuva Bristol sekä sporttisempaankin makuun menevä Sibbo.

Gofinland

Gofinlandista varaat helposti majoituksesi ja elämyksesi pyörälomallesi. Katso majapaikat reittien varrelta, lähde matkaan ja #koesuomi.

Lomalinja Oy

Lomalinja on Elberadwegille suuntautuneen testimatkamme virallinen matkanjärjestäjäkumppani ja mukana kehittämässä pyörämatkailutuotteita järvireiteille.

Moro-lehti

Mediayhteistyössä tärkein alueellinen kumppanimme on Aamulehden Moro-lehti, jonka kanssa toteutimme mm. Löytöretkeilijä-kampanjan ja siihen liittyneet arvonnat.