Viestintä- ja tapahtumaosaaja pyörämatkailun vauhdittajaksi Pirkanmaalle

Pyhä-Näsi on Pyhäjärven ja Näsijärven yhdistävä pyörämatkailureitistö Pirkanmaalla. Haemme uutta, idearikasta ja esiintymistaitoista ammattilaista vahvistamaan viestintäämme ja tekemään reitistöä valtakunnallisesti tunnetuksi kanssamme.

Tehtäviisi kuuluvat messu- ja tapahtumajärjestelyt sekä edustus, uusien pyörämatkailijoiden koukuttaminen sosiaalisessa mediassa, monipuolinen markkinointiviestintä ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Saatat päästä myös tien päälle kesän mittaan.

Avoin katse pyörämatkailuun sekä hyvä kielitaito ovat vahvoja etuja. Tehtäväsi hahmottuvat tarkemmin osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Ennen kaikkea haemme positiivista energiaa, tarmoa ja kykyä hypätä vauhdista suoraan satulaan.

Tuleva työnantajasi on Pyhä-Näsin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaava Ekokumppanit Oy. Pääset mukaan innostavaan, kekseliääseen ja luovaa kaaosta positiivisesti soveltavaan iloiseen joukkoomme. Työsuhde-etuihin kuuluvat työpäivät kansallismaisemassa sekä tilaisuus tehdä maailmasta parempi paikka.

Työsuhde on määräaikainen 1.4.-31.12.2018. Palkka on 2 500 €/kk. Aloituspäivämäärän voimme tarvittaessa sopia joustavasti.

Lähetä tiivis hakemuksesi 12.3.2018 klo 23.00 mennessä osoitteeseen matti.pollari@tampere.fi. Liitä siihen CV sekä linkki omavalintaiseen videopalveluun lataamaasi videoon, jossa kerrot:

1) millainen pyöräilijä olet ja millaisen pyöräloman tekisit Pyhä-Näsillä
2) millaisella somekampanjalla houkuttelisit muita pyörälomailemaan Pyhä-Näsillä

 

Lisätietoa voit kysyä ensisijaisesti sähköpostitse matti.pollari@tampere.fi tai puhelimitse ti 7.3. klo 10-15 (040 800 7800 / Matti).

www.ekokumppanit.fi
www.pyhanasi.fi
www.nasijarvireitti.fi
www.pyhajarvireitti.fi